Kes me oleme?

MEie missioon

On pakkuda tervislikku ja puhast toitu. Toidu puhtus ja tooraine läbimõeldud valik on kõige tähtsam osa tervisliku söögikorra loomiseks. Tooraine on tähtsam kui dieet, kvaliteet tähtsam kui kvantiteet.

Maheda tuleviku nimel- Väeviljad

Meie väärtused

Meie väärtus ettevõtte ja toitlustajana on jagada teadmisi puhtama toidu ja helgema tuleviku poole liikumisest tehes seda suure naeratuse ja entusiasmiga

Miks mahetoit?

Mahe toidu tarbimine, toitumis teadlikuse kasv on väga hea uudis meie kõigi tuleviku ja tervise kindlustuseks. Mahe taimekasvatus on jätkusuutliku tuleviku garantii nii Eesti loodusele kui kogu planeedi tulevikule. Põllumajandus kemikaalid on meie toidulauale ilmunud viimase 50 aasta jooksul. Selle tulemus on mulla viljakuse jätkuv vähenemine ohtliku tasemeni, vähkkasvajate esinemise tõus, allergiate rohkus ning nahahaiguste suur levik mis on sellega otseses seoses. Soovime väga seda trendi teiega koos muuta.

Meil on aeg võtta kasutusele parem tehnoloogia ja uus suund, väljuda mõttest et põllumajanduskeemia ja monokultuurid on jätkusuutlik lahendus  või käitumine. Mahe toidu tarbimine , selle vajalikuse mõistmine on puhtam tulevik  kõigile Eesti elanikele puudele ja eriti meeldiks see mesilastele. 

Lihtsam viis paremini süüa

Sünnipäevad, ettevõttepeod, pulmad, laagrite ja retriitide toitlustus. Kirjuta meile oma soovist ja teeme sulle parima pakkumise